Lloyd’s Register vinner global avtale med Statoil

Publisert

HMS-studier og plattformteknologitjenester er blant de kjøpte tjenestene.

Avtalen innebærer kjøp av plattformteknologitjenester og HMS-studier. Lloyd's Register skriver i en pressemelding at samarbeidet vil bidra til tryggere og mer effektive operasjoner.

Dekker Statoils totale prosjektportefølje

Avtalen mellom Lloyd’s Register og Statoil er gjeldende fra 10. november 2015 og dekker Statoil sin totale prosjektportefølje fra nybygg til modifikasjoner på eksisterende installasjoner. Aktuelle tjenester i avtalen er sikkerhetsstudier, plattformteknologitjenester og tekniske inspeksjoner, inklusive utsteding av sertifikater for nybygg, leverandørinspeksjoner og tredjepartsinspeksjoner av materialer og utstyr.

- Vi er glade for å ha sikret oss denne avtalen med Statoil, og dette er en viktig milepæl i vårt lange samarbeid. Vi tror avtalen vil være svært gunstig for begge parter i vår felles innsats for å øke sikkerheten og effektiviteten i olje- og gassindustrien, sier Inge Alme, salgsdirektør i Lloyd’s Register i meldingen.

  • Se videointervju: I helgen startet produksjonen på Grieg
  • Legger global ramme

    Kontrakten gjør at Lloyd’s Register kan levere konkurransedyktige tilbud på tjenester til Statoil-prosjekter både onshore og offshore. Den legger også rammene for hvordan Statoil-enheter i alle deler av verden kan bestille tjenester fra Lloyd’s Register.

    - Avtalen dekker hele Lloyd’s Register sitt tilbud av tjenester, fra sikkerhetsstudier og inspeksjonstjenester, til tekniske tjenester knyttet til verifikasjon, validering, klassifisering etc. Den bygger på vårt lange og vellykkede samarbeid med Statoil og gir basis for å utvikle samarbeidet videre i årene som kommer, avslutter Alme.