Sommerprat: - Jeg må bare si at jeg er utrolig glad for å ha blitt født i Norge

Publisert

I serien sommerprat blir vi kjent med våre lesere, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE.

I dag er turen kommet til Hilde-Marit Rysst.

 • Navn: Hilde-Marit Rysst
 • Stillingstittel: Forbundsleder i fagforeningen SAFE
 • Arbeidssted: Stavanger
 • Familiesituasjon: Gift, tobarnsmor
 • - Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

  - Særs få dager er like, både hvor i landet den er, innhold og oppgaver og når den begynner og slutter. Noen dager er kontordager i Stavanger, men de fleste dager er møtedager i forskjellige byer, bedrifter/klubber, konferanser el myndigheter. I denne jobben må man trives med å reise, møte nye mennesker og like plutselige endringer av planer, og det gjør jeg.

  • Les også sommerpraten med Tord Lien, Olje- og energiminister
  • - Hva er et spennende prosjekt du holder på med på jobb for tiden?

   Nå har vi akkurat gjennomført årets Tarifforhandlinger, det kan nesten sees på som et prosjekt arbeid, målrettet forarbeid, gjennomføring og avslutning. Det er spennende, men ellers er det et langtidsarbeid å få frem betydningen av vår bransje - for 'as Norge og Ola Nordmann', og sannheten rundt spesielt sokkelen sine arbeidsvilkår, men og landorganisasjonene. Det er gode grunner for de ordningene vi har. Se bare grunnlaget Ptil beskriver når de besvarer departementet ad vår rotasjon og avspasering. I tillegg er det både morro, spennende og utviklende å være med å skape gode klubber og sterke tillitsvalgte :-)

   - Hva gir deg max sommerstemning?

   - Det er familie og venner samlet rundt bål eller kullgrill, etter en deilig dag ved sjøen, spesielt med en kurv jordbær på rundgang.

   - Hvem ferierer du med i år?

   - Familien og et veldig nært vennepar med sine to barn, vi har hatt tradisjon med å feriere med de i mange år. Gjerne Italia, små gamle byer liker vi best :-)

   - Hva er sommerplanene dine i år?

   - Etter Italiaferien, fortsetter vi på svigers sin nydelige hytte utenfor Ølen, hvor vi har fast ferieuke sammen med de. Deilige dager med fiske og kos.

   - Hva setter du mest pris på når du har fullstendig fri?

   - Å være sammen med familie og venner.

   - Er det noe annet du ønsker fortelle om?

   - Jeg må bare si at jeg er utrolig glad for å ha blitt født i Norge, som gjør at jeg kan få ha et så spennende, interessant og lærerikt liv som voksen. Det er ingen selvfølge, og vi bør alle ta oss tid til å tenke litt over hvor utrolig heldige vi er..

   - Til sist: Hvilke prosjekter gleder du deg til å komme i gang med etter sommeren?

   - Det er å fortsette arbeidet med å styrke arbeidstakerne, tillitsvalgte, jobbe for at samarbeidsmodellen vår, tre parts samarbeidet - den nordiske modellen består, og heller styrkes enn forvitrer som er det som faktisk foregår idag.

Powered by Labrador CMS