Oslo  20180323.Havila får kontrakt på kystruta Bergen-Kirkenes sammen med Hurtigruta. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen offentliggjorde i dag resultatet og det var en  fornøyd Per Sævik i Havila-gruppen som kunne gi statsråden et godt håndtrykk.Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix
Oslo 20180323.Havila får kontrakt på kystruta Bergen-Kirkenes sammen med Hurtigruta. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen offentliggjorde i dag resultatet og det var en fornøyd Per Sævik i Havila-gruppen som kunne gi statsråden et godt håndtrykk.Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix

Havila Shipping flyter videre med forlenget Mærsk-avtale

Publisert

Rederiet Havila Shipping har fått forlenget avtale for et av sine forsyningsfartøy med oljeselskapet Mærsk Olie og Gas.

For fire dager siden fikk rederiet kontrakt med Total, som Mærsk Olie og Gas er en del av, på forsyningsskipene Havila Aurora og Havila Borg. Nå er kontrakten forlenget også for et tredje skip, Havila Clipper.

Forlengelsen er på to måneder, og vil holde Havila Clipper i arbeid fram til 1. august. Havila Aurora og Havila Borg fikk kontrakter på tre måneder, med opsjon på ytterligere 30 døgn.

Administrerende direktør Njål Sævik i Havila Shipping er fornøyd med de siste dagenes aktivitet. Han er også fornøyd med at ratene for ankerhåndteringsfartøy har bedret seg den siste tiden.

(©NTB)