Sommerprat: - Vi er i gang med å sette opp og implementere InCaseIT for et stort internasjonalt flyselskap

Publisert

Dette intervjuet ble først publisert på vekst.media, vår søsteravis for bygg- og anleggsbransjen.

I serien sommerprat blir vi kjent med lesere av enerWE, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE. I dag har vi intervjuet Harald Axelsen i Pilotech, et medlem i TEAM enerWE.

 • Navn: Harald Axelsen
 • Stillingstittel: Salgsdirektør
 • Arbeidssted: Pilotech AS, Lysaker.
 • Familiesituasjon: Gift med Kristin og vi har to barn, Hannah og Heine.
 • - Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

  - Arbeidshverdagen handler mest om å få løsningen InCaseIT kjent både i det norske og det utenlandske markedet. Ingen dag erlik, men vi jobber mye med synlighet.

  - Hva er et spennende prosjekt du holder på med på jobb for tiden?

  - Vi er i gang med å sette opp og implementere InCaseIT for et stort internasjonalt flyselskap. Dette er et spennende prosjekt å være en del av, og vi er stolte av at de ga oss tilliten. Gründeren av Pilotech, Morten Køpke, har jobbet som flyver for luftforsvaret og Braathens hele karrieren, så det er naturlig for oss å jobbe innen luftfart.

  - Hva gir deg max sommerstemning?

  - Sommerfølelsen kommer når jeg sitter er på hytta, og ser ut mot Flatskjær. Det spiller ingen rolle om det er sol eller om det regner, så lenge jeg har morgenkaffen.

  - Hvem ferierer du med i år?

  - Ferien er familietid, så da er Kristin, Hannah, Heine og jeg mye sammen. Vi skal også feriere med besteforeldre, venner og naboer.

  - Hva er sommerplanene dine i år?

  - I år starter vi med ei uke på Kreta med «ferieklubben». «Ferieklubben» er en vennegjeng vi har feriert med en årrekke, og som har fast sommertradisjon å reise utenlands. Deretter blir det hytteopphold ved Kragerø, Kråkerøy og så Beito mot slutten av ferien.

  - Du er til daglig svært travel, men hva setter du mest pris på når du har fullstendig fri?

  - Det er deilig å koble av, og være sammen med Kristin og barna. La humla suse – ikke alltid like lett, men jeg forsøker å koble helt av.

  - Du nevnte at du skal til Kragerø, hva er planene dine der?

  - Her blir det bading (om det er varmt nok i vannet..), holmeturer, isspising, grilling og leking. Planen er å gjøre minst mulig! Bygging av feriebolig til kaninen er det store ferieprosjektet – her må alle bidra, både liten og stor. Har hørt rykter om at kaninen må ha flere etasjer og stor luftegård - rene Spa oppholdet for kjæledyret.

  - Til sist: Hvilke prosjekter gleder du deg til å komme i gang med etter sommeren?

  - Vi skal implementere InCaseIT for Perstorp Speciality Chemicals i Sverige i begynnelsen av September, noe som blir et spennende prosjekt. Perstorp er et av verdens største kjemiforetak som setter kriseberedskap, omdømme og miljøhensyn høyt. Derfor er det utrolig spennende for Pilotech å få være med på å forbedre beredskapsevnen deres gjennom InCaseIT.

Powered by Labrador CMS