Skal disse elevene redde Norge?

Publisert

Kristine fra enerWE deler erfaringer med over hundre unge entreprenørspirer.

Denne uken samles mer enn 100 unge entreprenører på Innovasjonscamp Kongshavn.

- Campen går over tre dager denne uken, forteller Lars-Erik Edvardsen, partner i selskapet Needleeye. Her kombinerer vi foredrag, gruppearbeid og selvfølgelig en gründerkonkurranse.

Edvardsen har deltatt i juryen og som mentor i mer enn ti år. Han er også med på å sette sammen programmet på campen.

- Gründercampen arrangeres årlig, og har varierte oppgaver, både samfunnsnyttige og lokale.

Kristine Kotte-Eriksen, deskleder i enerWE er også invitert til å dele sine erfaringer med deltakerne på Innovasjonscamp Kongshavn.

- Jeg synes det var veldig fint å få være med på arrangementet, forteller hun. Jeg var jo så heldig at jeg gikk rett fra studiene ved Høgskolen i Volda og inn i en gründervirksomhet. I enerWE får jeg være med på alt fra A til Å. Det var først litt skremmende, men nå angrer jeg ikke et sekund.

Kristine har også gått inn på eiersiden i enerWE.

Kristine Kotte-Eriksen er fersk som gründer, og hun tenker at det er positivt for unge entreprenørspirer på videregående skole at de får høre en gründerhistorie fra en som står midt oppi det akkurat nå.

- Jeg er jo på ingen måte utlært som gründer. Jeg har såvidt begynt, avslutter hun før hun rusher videre fra foredrag på Kongshavn Videregående skole til medlemsmøte i Subsea Valley.

Kongshavn videregående skole ble onsdag vite at de har blitt kåret til årets entreprenørskapsskole av Ungt Entreprenørskap. enerWE gratulerer!