Ta sjansen!

Publisert

Skap arbeidsplasser - bli gründer.

Oljebransjen lider av tapte arbeidsplasser, og mange som har mistet jobben tenker på å starte for seg selv. Stina Birkeland startet eget selskap i 2012, og oppfordrer alle som vurderer å bli gründer til å ta sjansen.

Du vil lære masse, få oppturer og nedturer som beriker deg som menneske og bygger deg sterkere profesjonelt. Det å skape noe eget, bygge arbeidsplasser og se ideen sin vokse til en realitet er spennende og motiverende, forteller en entusiastisk Birkeland.

Realiserte drømmen

Hun forteller at hun alltid har hatt lyst til å skape noe eget, og at gründerspiren alltid har vært der. Tidligere har hun realisert det gjennom prosjekter innad i store selskap. Dette gav mersmak til å gjøre noe helt på egenhånd, og for tre år siden satset hun derfor alt på TicketMobile.

TicketMobile kan tilby enkelt registrerings- og betalingssystem for konferanser, og vi vil kunne bistå i hele prosessen fra registrering til verifisering, og gi arrangør og deltaker en enda bedre opplevelse. Visjonen vår er å bygge på det vi kan best – å skape gode brukeropplevelser i Norge og utover landegrensene, sier hun.

Gründeren forteller at det er utrolig gøy og utfordrende å drive eget selskap. Det er mye variasjon i dagene og man får utviklet seg selv hver dag. I tillegg er det gøy med motiverte medarbeidere som jobber mot samme mål.

Ingen hindring å være kvinne

Det er statistisk sett flere menn som er gründere enn kvinner, men Birkeland har aldri opplevd at det har vært noen hindring for kvinner å starte for seg selv.

Det er vanskelig nok å være gründer uavhengig av kjønn, og da er det viktig å heie hverandre frem, gi hverandre råd på veien og bistå med relasjoner og introduksjoner som kan hjelpe til hverandres suksess, avslutter hun.