Hordalandselskap vant prisen for årets gasellebedrift

Publisert

Vant med ny teknologi for gjenvinne boreslam.

IKM Cleandrill ble årets vinner i Dagens Næringslivs gasellekåring for 2015 på Oslo Plaza i går kveld. 

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode Credit as og i går kveld ble IKM Cleadrill kåret til årets nasjonale vinner.

Kyllingstad gir teamet all ære

1. desember i år ble selskapet kåret til Hordalands representant og i går kveld gikk de rett til topps i konkurransen. Kyllingstad, som er styreleder i IKM Cleandrill, overlater all ære til Hasler og de andre ansatte i selskapet.

– Hundre prosent av suksessen vår er på grunn av at vi har et perfekt team. Det er de som står bak teknologien og skal gratuleres. Jeg bare betaler, sa Kyllingstad til DN.

Gir ny motivasjon

Hasler og Kyllingstad kunne avsløre at prisen er blitt godt mottatt på IKM Cleandrill-kontoret i Bergen.

– Det gir en enorm effekt på moralen til våre ansatte. Det gjør alt det harde arbeidet verdt det, sa Hasler.

– Det har vært noe feiring allerede, men vi har bare såvidt startet, sier han. IKM Cleandrill har gjort suksess med en teknologi for å gjenvinne boreslam fra såkalt topphullsboring. Det dreier seg om et system for å samle opp boreslam fra tidligfasen av boreoperasjoner. IKM Cleandrills fordel er at selskapet leverer et helt nytt produkt som ifølge Hasler med fordel kan brukes i 75 prosent av alle offshore-brønner. Da skal det være mulig å vokse selv om totalmarkedet krymper.

Danket ut 2448 andre

Årets gaselle er den av fylkesvinnerne som utmerker seg med mest solid vekst og god lønnsomhet. Totalt ble det kåret 2449 gaseller i 2015. For å bli gaselle må selskapet ha vist sterk vekst, og doblet omsetningen de seneste fire årene, samt gå med overskudd.

Powered by Labrador CMS