Grove Knutsen Mikkel Gedde Foto: Grove Knutsen

Utstyrsoppbevaring for dummies!

Hver dag håndteres dyrebart utstyr og verktøy av forskjellige fagfolk rundt om i landet. Dessverre forekommer skader og at man rett ut mister utstyr gjennom arbeidsdagen. Dette skaper en del hodebry for arbeidsgiver og fagmenn som er avhengig av utstyret i sin daglige jobb.

Dette gjelder alle profesjonelle brukere som skal lagre, oppbevare eller transportere dyrt utstyr. Alt fra ingeniører med avansert måleutstyr, politi og militære med våpen eller annet teknisk utstyr og fotografer med sine dyre kameraer og alt ekstra utstyr av ledninger og stativer.

GroveKnutsen_TrygtIBoks_Brosjyre

Idiotsikre kasser og kofferter.

Utfordringen er å finne ut hvordan man kan ta vare på utstyret på en mer forsvarlig måte og ikke minst, enkelt ha oversikten over utstyret så man slipper og la noe ligge igjen når man er ute på oppdrag. Grove Knutsen mener å ha løsningen klar. Salgsjef Erik Hauge forklarer at deres geniale konsept ”Trygt i boks” kombinerer sikre kasser og kofferter med spesialtilpasset innredning og smart tilbehør.

– Alle har behov for utstyr i boks, understreker salgssjef Erik Hauge.
– Alle har behov for utstyr i boks, understreker salgssjef Erik Hauge.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Allerede på 60-tallet inngikk de avtale om agenturet på kasser fra tyske Zarges. De lager skikkelige solide kasser som tåler hard medfart i under alle slags omstendigheter. I tillegg til Zarges har Grove Knutsen agentur på flere ledende Europeiske produsenter som Raaco og Explorer Cases i Norge og benytter både aluminium og plaskasser i løsningene de tilbyr.

Også for å holde orden

Innredningen i boksene spesial tilpasses enhver bruk og når man ønsker god oversikt over utstyret, i tillegg til sikker oppbevaring. Legger man på en plate i sterk farge og gjerne med etiketter for utstyret på toppen av innredningen. På denne måten blir det enkelt å se hva som mangler av utstyr til en hver tid.

GroveKnutsen_Dataprogram

Følg oss på Facebook

Stikkord: , , , , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Grove Knutsen som er kunde av enerWE AS

Grove Knutsen

Grove Knutsen er en ledende leverandør og grossist av arbeidsutstyr til profesjonelle brukere innen bygg og industri. I over 75 år har vi vært spesialister på utstyr som proffene er avhengig av for å gjøre en god jobb, som stiger, stillaser, kasser, traller, hjul, avfallsbeholdere, fallsikring, lykter, etc. Vi jobber hardt og målrettet med å utvikle riktig og sikkert sortiment, og én av våre styrker ligger i å drive frem og utvikle egne og kjente merkevarer, blant annet Zarges, Raaco, Fall Safe, Suprabeam og Haulotte. Produktene vi tilbyr blir solgt via et solid og landsdekkende forhandlernettverk med både store kjeder og mindre frittstående forhandlere. Vi legger stor stolthet i personlig service, effektive logistikkløsninger og høy service grad. Vi har alltid som mål å levere rett vare, til rett tid og til riktig.
Annonse
Ads banner