Goodtech har funnet ny leder

Publisert

Eric Staurset trer inn i rollen som konsernsjef i miljø- og industriteknologiselskapet Goodtech.

Staurset bringer med seg ledererfaring fra GE, Elkem og Borealis.

Styreleder Stig Grimsgaard Andersen er glad for å få Staurset på laget: - Hans erfaringsbakgrunn er meget relevant for Goodtechs virksomhetsområder. Hans interesse og erfaring innen teknikk og teknologi, sammen med bred ledererfaring skaper et godt grunnlag for å videreutvikle Goodtechs markedspotensial etter restruktureringen av selskapet, sier Andersen.

Staurset ansettes på markedsmessige vilkår, og har inngått avtale med Goodtech ASA om tildeling av aksjer i selskapet til en verdi av inntil NOK 300 000 ved tiltredelse og på nærmere avtalte vilkår.

—Jeg ser fram til å ta fatt på å realisere Goodtechs mange muligheter og ressurser, sier Eric Staurset. Jeg er ydmyk til oppgaven for et selskap med en slik kompetanse, historie og solide prosjekter. Jeg gleder meg, sier han.

Krevende omstilling

Arve Teie har fungert som konsernsjef siden høsten 2014. Han har ledet en krevende omstilling av selskapet gjennom de siste 18 månedene, som har ført til det fokuserte selskapet Goodtech er i dag. Han takker nå av i Goodtech, men vil støtte ny konsernsjef i en overgangsperiode.

—Jeg vil gi honnør for det arbeidet Arve Teie har gjort for Goodtech i mange år. Som leder har han gjennomført strukturelle og strategiske tiltak på en meget god måte, til det beste for kunder, ansatte og eiere – samtidig som selskapet akkurat nå har en historisk høy ordrereserve, sier styreleder Stig Grimsgaard Andersen.