— Gir assosiasjoner til NASA

Publisert

Boreoperatørstol tildelt designutmerkelse.

Gode boreoperatørstoler står alltid høyt i kurs, og Camerons X-COM stol skal etter sigende være både god å sitte i og pen å se på.

Onsdag mottok Cameron Sense i samarbeid med Eker Design og Norsap Merket for godt design under Norsk design- og arkitektursenters (DOGA) designdag Transform 2016.

—  I offshoresektoren er det et stort og urealisert potensial for god design. Aktører i bransjen har lenge etterspurt bedre operatørstoler, og dette produktet er et godt eksempel på at design kan brukes for å tilfredsstille et slikt behov. Potensialet for bruk i andre deler av norsk industri er stort, og dette er derfor et produkt som peker fremover, sier Thea Mehl, prosjektleder for designutmerkelser i DOGA i en pressemelding. 

Reklame (saken fortsetter under)

https://vimeo.com/157152222

En begeistret jury skal ha uttalt at designet ledet tankene hen til NASA.

— Dette er en knallgod tilbakemelding på den helhetlige designtankegangen bak X-COM. Å få Merket for god design understreker tilbakemeldingene vi har fått på operatørstolen i markedet. Vi har presentert stolen på bransjemesser og har sett at dette er et produkt som vekker interesse både hos kunder og konkurrenter. Estetikken skiller seg ut, sier Tim Bjørk, produktingeniør hos Cameron i pressemeldingen.

Bjørk legger til at design har vært en sentral del av utviklingsprosessen, og benytter sjansen til å rose sine samarbeidspartnere for vel gjenomført arbeid.