Gardermoen  20170505.Olje- og energiminister Terje S¯viknes p landsm¯tet til Fremskrittspartiet p Gardermoen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Gardermoen 20170505.Olje- og energiminister Terje S¯viknes p landsm¯tet til Fremskrittspartiet p Gardermoen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Gipset Søviknes må drive valgkamp på krykker

Publisert

Olje- og energiminister Terje Søviknes (Frp) må gjennomføre valgkampen på krykker, etter at han brakk ankelen i et danseuhell lørdag.

– Ingen god inngang til en hektisk valgkamp. Ankelbrudd etter swingdans av alle ting. Venter på avklaring om operasjon. Valgkamp blir det uansett – landet rundt på krykker, skriver Olje- og energiminister Terje Søviknes på Facebook søndag.

Søviknes må gå seks uker med gips og krykker, skriver Bergens Tidende.

– Det er jo helt håpløst. Vi var hos noen venner på en innflytningsfest lørdag. Ute på terrassen skulle vi danse litt sving. Da tråkket jeg over og fikk et ankelbrudd, sier han til avisen.

Etter undersøkelser på Haukeland sykehus, ble det bestemt at statsråden skal opereres i løpet av den kommende uken. Det betyr at den tidligere Os-ordføreren ikke kan fjerne gipsen før etter høstens stortingsvalg.

– Jeg har lagt opp til en seksukersturné i Norge fremover, men den neste uken må nok noen andre ta det oppdraget. Men jeg får komme meg på beina etter hvert, sier Søviknes som takker alle på Facebook for hyggelige meldinger.

(©NTB)