Bergen, 12.11.13 Arkivfoto fra TCM anlegget på Mongstad. Foto:HELGE HANSEN/Montag.no
Bergen, 12.11.13 Arkivfoto fra TCM anlegget på Mongstad. Foto:HELGE HANSEN/Montag.no

Ny kommunikasjonssjef i Gassnova

Publisert

Gunnar Angeltveit (65) er ansatt som ny kommunikasjonsleder i Gassnova SF. Det forteller Gassnova i en pressemelding.

- Jeg er svært fornøyd med å få en så erfaren kommunikasjonsleder inn i ledergruppen i foretaket. Kommunikasjon er et viktig område for oss, og Angeltveit har akkurat den bredden av kunnskap og erfaring som vi trenger, sier administrerende direktør i Gassnova Trude Sundset.

De siste 20 årene har Angeltveit vært leder og spesialrådgiver i flere kommunikasjonsbyråer. Han har også ledet Presse- og informasjonsavdelingen i Forsvarsdepartementet, vært pressetalsmann for flere statsråder, kommunikasjonsleder i Aksjonsutvalget for Staten, leder for Regjeringens kriseinformasjonsenhet og reporter i NRK.

- For meg er det motiverende å arbeide med et av verdens viktigste klimatiltak: Fangst- og lagring av CO2. Norge er et foregangsland på dette området og det vi gjør her hjemme vil få stor betydning for resten av verden, sier Angeltveit.

- Forskningsprogrammet CLIMIT gir oss ny kunnskap, Teknologi-senteret på Mongstad (TCM) er verdens største senter for testing av nye fangstteknologier og det norske fullskalaprosjektet vil vise resten av verden at fangst, transport og lagring av CO2 fra industrien er mulig og sikkert – i stor skala, avslutter Angeltveit.

Angeltveit har vært innleid kommunikasjonsleder i Gassnova siden april 2018, og starter som fast ansatt 1. september.