Rask tilgang til fakta?

Olje-app på alle mobile enheter. Trenger du raskt tilgang til fakta om norske oljefelt, produksjon, selskaper eller brønner, da er appen Oil Facts svaret, skriver Oljedirektoratet på sine nettsider. Den nye native appen fra OD/OED er nå tilgjengelig for alle mobilenheter. App-en er individuelt tilpasset (native) for iPhone-, Android- og Windows-telefoner. Den er utviklet av … Continued

Olje-app på alle mobile enheter.

Trenger du raskt tilgang til fakta om norske oljefelt, produksjon, selskaper eller brønner, da er appen Oil Facts svaret, skriver Oljedirektoratet på sine nettsider. Den nye native appen fra OD/OED er nå tilgjengelig for alle mobilenheter.

App-en er individuelt tilpasset (native) for iPhone-, Android- og Windows-telefoner. Den er utviklet av Olje- og energidepartementet og Oljedirektoratet. Utgangangspunktet har vært det årlige faktaheftet, Oljedirektoratets faktakart og faktasider.

Foruten overnevnte fakta inneholder appen nyheter fra Oljedirektoratet og Olje- og energidepartementet og en analysedel hvor brukerne kan filtrere og sortere data, samt generere grafer.

Oljedirektoratet utvikler et nytt kartsystem som blir tilgjengelig på www.npd.no i sommer. I Android- og Windows phone-utgavene er en betaversjon av kartet brukt. Den samme kartløsningen blir implementert i iPhone-utgaven straks den endelige kartversjonen lanseres. Det er planlagt i juni.

App-en er utivklet i samarbeid med Capgemini.

App-en er tilgjengelig på henholdsvis Google Play, Windows Phone Store og App Store.

Alternativt kan ønsket versjon finnes via www.npd.no, skriv App i søkefeltet.