Bilde av mobil
Forskning og utvikling Rune Aadnøy

Total Safety støtter Oilers Movember

Er din bedrift forberedt?

DNB Arena har tre hjertestartere på bygget og trent personell.

Ved å kjøpe hjertestarter og hjertestarterkurs gjennom Total Safety vil NOK 2.000,- gå uavkortet til forskningsprosjekt for prostatakreft, forteller Vibecke Alvestad i Total Safety.

Kontakt Vibecke for mer informasjon.

  • E-post: vibecke@totalsafety.no
  • Telefon: 93022651

Støtt aksjonen om menns helse og prostatakreft!

Denne artikkelen er skrevet av Total Safety AS som er kunde av enerWE AS

Total Safety AS

Total Safety er et selskap innen krise- og beredskapshåndtering og leverer tjenester til alle nivåer i beredskapsorganisasjonen. Emergency Log Unit (ELU) er en applikasjon som brukes som styringsverktøy til krisehåndtering. Denne programvaren er utviklet av Total Safety AS i samarbeid med Enovate.

Selskapet besitter kompetanse innen fagfelt som kreves for å drifte en beredskapsorganisasjon. Alle nivå i organisasjonen trenes, dimensjoneres og kvalitetssikres gjennom øvelser og dynamiske treningsprogram målt opp mot det til enhver tid gjeldende risikobildet i virksomheten.

Målet er å bistå kunden med å bygge egen beredskap gjennom en proaktiv tilnærming. Alle ansatte i Total Safety har bakgrunn fra operative tjenester. Selskapet har kompetanse innen krisehåndtering, beredskapshåndtering, risikostyring og HMS arbeid.

Se mer informasjon på totalsafety.no.
Annonse
Ads banner