MV_Hallaig_Approaching_Sconser,_9_May_2015
Forskning og utvikling, LR Consulting Lloyd's Register Consulting Foto: Wikipedia

Ny veiledning om store batterianlegg

Fremtiden er hybrid.

Fremskritt i batteriteknologi og energistyringsevne har med rette gitt økende interesse for batteri- og hybrid kraft i den maritime næringen.

Lloyd’s Registers erfaring med store batterianlegg er samlet i et nytt veiledningsdokument rettet mot å tilrettelegge en risikobasert tilnærming til batteribruk.

Veiledningen beskriver sentrale farer å vurdere ved installasjon av batteriteknologi, og gir en oversikt over vår ikke-normative tilnærming til godkjenning. Veiledningen omfatter også batterikjemi og industristandarder.

Klikk her for å lese mer.

Stikkord: ,

Denne artikkelen er skrevet av Lloyd’s Register Consulting som er kunde av enerWE AS

Lloyd’s Register Consulting

Lloyd’s Register Consulting (LR Consulting) er konsulentenheten i Lloyd’s Register Group, som i mer enn 250 år har bidratt til å skape en sikrere verden. Gruppen har ca 9000 ansatte fordelt på 227 kontor i 80 land. I Norge har selskapet kontorer følgende steder: Kjeller, Sandvika, Stavanger, Bergen, Trondheim og Sunndalsøra. LR Consulting bistår kunder med risikostyring samt gjennomfører tekniske og organisatoriske analyser for å forbedre sikkerhet og pålitelighet. Selskapene som tidligere het Scandpower og ODS er nå del av LR Consulting.
Annonse
Ads banner