Ny sjef i Innovasjon Norge

Anita Krohn Traaseth blir ny administrerende direktør. Hovedstyret i Innovasjon Norge har ansatt Anita Krohn Traaseth (42 år) som administrerende direktør, skriver Innovasjon Norge i en pressemelding. Jeg er meget tilfreds med at Krohn Traaseth skal overta som administrerende direktør i Innovasjon Norge, uttaler styreleder Reidar Sandal. Krohn Traaseth har solid erfaring fra ledelse med … Continued

Anita Krohn Traaseth blir ny administrerende direktør.

Hovedstyret i Innovasjon Norge har ansatt Anita Krohn Traaseth (42 år) som administrerende direktør, skriver Innovasjon Norge i en pressemelding.

Jeg er meget tilfreds med at Krohn Traaseth skal overta som administrerende direktør i Innovasjon Norge, uttaler styreleder Reidar Sandal. Krohn Traaseth har solid erfaring fra ledelse med teknologi, gründervirksomhet, innovasjon, omstilling og strategi. Hun har avgjort de egenskapene som trengs for å lede Innovasjon Norge i tiden som kommer, sier Sandal.

Anita Krohn Traaseth kommer fra stillingen som administrerende direktør i Hewlett-Packard Norge. Hun har tidligere blant annet vært administrerende direktør i kommersialiseringsselskapet Simula Innovation (2005-2008) og har hatt tilsvarende stilling i gründerselskapet Intelligent Quality AS. I en periode var hun strategidirektør i programvaredivisjonen til Det Norske Veritas (2002-2005).

Anita Krohn Traaseth tiltrer stillingen 15. september.