Innovasjon er avgjørende

Skal styrke norsk gründerkultur. Ipark NuTek Startup Gathering setter entreprenørskap og gründervirksomhet på agendaen den 5. september. Vi ønsker å styrke den norske gründerkulturen fordi vi mener at et høyt innovasjonsnivå er avgjørende for norsk konkurransekraft i fremtiden. Dette er det første eventet av sitt slag i vår region, forteller Arne Rannestad, Head of Consulting … Continued

Skal styrke norsk gründerkultur.

Ipark NuTek Startup Gathering setter entreprenørskap og gründervirksomhet på agendaen den 5. september.

Vi ønsker å styrke den norske gründerkulturen fordi vi mener at et høyt innovasjonsnivå er avgjørende for norsk konkurransekraft i fremtiden. Dette er det første eventet av sitt slag i vår region, forteller Arne Rannestad, Head of Consulting i iPark AS.

Regionen vår er avhengig av entreprenørskap, nytenkning og teknologiutvikling for å utvikle konkurransekraft for fremtiden. Inkubatoren i Ipark AS ser at IKT og digital teknologi er et av de viktigste forretningsområdene for fremtiden.

For å få større fokus på utvikling av nye selskap innen dette feltet etablerer vi nå Ipark NuTek Startup Gathering.

Ipark NuTek er en arena for mennesker som brenner for gründervirksomhet og digitalt teknologi.

Den 5. september ønsker vi å samle hele spekteret av stakeholders, fra unge gründere til gamle penger, fra studenter til fast ansatte, fra entreprenører til kommende entreprenører til et endags arrangement hvor deling av erfaringer, møte med likesinnede og innovasjon står på plakaten.

Programmet består av Foredrag, Startup Pitch-konkurranse og Hardwarethon konkurranse. Målet med foredragene er at deltagerne skal bli inspirert og få nye perspektiver. Startup Pitch er en konkurranse for etablerte startups med et pilotprodukt.

Med Startup Pitch håper vi å tiltrekke noen av landets mest spennende startups med «disruptive» teknologi.

Hardwarethon er en konkurranse for utvikling av nye hardware og software-konsepter der vi inviterer personer som enten har som hobby eller jobb å «mekke» hardware og software. Hardwarethon er noe vi ønsker å gjennomføre for å styrke det norske maker space-miljøet.

Eventet er åpent for alle som brenner for oppstartskultur, entreprenørskap og innovasjon.

Vi har et særdeles interessant konferanseprogram som vil være inspirerende for mange. Vi har invitert 11 forskjellige gründere, investorer og selskaper til å dele sin erfaring fra slagmarken og ikke minst kaste lys på mulige scenarier for vår felles digitale fremtid.

Om Inkubatoren i Ipark AS

Inkubatoren investerer i lovende oppstartsselskaper og i gründere og bidrar til en akselerert kommersialiseringsprosess gjennom et 2-årig inkubatorløp på Ullandhaug. Her tilbyr vi kompetanse på selskapsutvikling, vi bidrar med kunde -og bransjenettverk, vi bidrar med risikokapital og nettverk til investorer og business angels.