Har du støttet din favorittbart?

Publisert

De beste tipsene til hvordan du kan hjelpe til å rette oppmerksomhet mot menns helse i Movember.

November eller Movember som måneden også kalles, er satt av til fokus på menns helse. Menn i alle aldre, (med skjeggvekst), oppfordres til å la barten gro i november måned. Ved å registrere seg på moveber.com kan man søke om donasjoner fra mennesker i hele verden som går til helseprogrammer til bruk på menns helse. Stikkord her er testikkelkreft, prostatakreft, psykisk helse og inaktivitet.

 • Dette er de vanligste symptomene på prostatakreft
 • Under følger tips til hvordan du kan hjelpe løfte fokuset på menns helse i Movember.

  1. Forbered ditt Mo Space

  Ta deg tid til å personliggjøre ditt Mo Space på movember.com siden dette er hovedkvarteret for din pengeinnsamling. Se på det som Facebook-siden til barten din. Oppdater profilbildet ditt, del din motivasjon for å være med på Movember, og tilpass nettadressen for å gjøre det enklere for giverne å finne deg.

  2. Dann et lag

  Når man prøver å samle inn penger, er flere barter bedre enn en. Du kan samle venner, familie og kolleger til å gro sammen med deg.

  3. Sett et mål

  Dette er en effektiv og grei måte å holde deg motivert.

  4. Donér til deg selv

  En sak som er verdt å gro for, er også verdt å donere til. Vis derfor besøkende til ditt Mo Space at du er såpass dedikert til Movember at du har donert til din egen bart.

  5. Spre ordet

  Du er en del av en global bevegelse av Mo Bros og Mo Sistas som sammen arbeider for å endre ansiktet til menns helse. Del budskapet i sosiale medier og e-post for å vise din stolthet og la verden få vite at du har lovet å gro en Movember-bart.

  6. Vit hvorfor du gror

  Alle elsker en kunnskapsrik Mo Bro eller Mo Sista, så sørg for at du frisker opp din kunnskap om våre formål og hvor pengene går.

  7. Feire!

  Arrangementer er en bra måte å samle inn en god del av målet ditt for pengeinnsamling på bare én dag eller kveld. Det kan være alt fra fester, kakesalg, løping eller riding. Samle Movember-laget ditt for å planlegge et minneverdig arrangement sammen.

  8. Gjør det personlig

  Sosiale medier er avgjørende for enhver vellykket innsamlingsaksjon, og direkte, personlig kontakt om donasjoner kan bidra stort. Send meldinger, ring og send e-post til dine venner og kontakter for å be dem om å engasjere seg og donere til deg.

  9. Prøv, og prøv igjen

  Du vil bli overrasket over hvor mye timing betyr for om noen donerer til din sak. Kontakt noen på riktig tidspunkt ved å be om donasjoner til ulike tider i løpet av Movember.

  10. Hold deg oppdatert

  Oppdater ditt Mo Space og kontoer på sosiale medier med bilder, statusoppdateringer og personlige meldinger om din hårete reise.

  11. Si takk - offentlig

  Vi vet at det er viktig å takke givere, og hvis du gjør det på nettet får alle vite hvor fantastiske de er.

  12. Fra en Mo til en annen

  Del Movember-kjærlighet og doner til en Mo Bro eller Mo Sista - de kan bli oppmuntret til å donere tilbake.

  13. Nedlastinger

  Spre budskapet ved å bruke de mange ressursene vi har satt sammen i nedlastingsdelen på ditt Mo Space.

  14. Match innsamling

  Finn ut om din bedrift vil matche dine personlige donasjoner eller innsamlingsarbeid. Dermed kan du kanskje ende opp med å doble din innvirkning på menns helse.

  15. Før barten forsvinner

  Ha det gøy med barten ved å auksjonere bort retten til å frisere eller barbere barten din til din mest generøse donor.

  16. Et siste rop om oppmerksomhet

  Hedre din innsats for å gro bart ved å be om donasjoner og oppdater ditt Mo Space en siste gang 1. desember.

  17. Dobbeltsjekk at du har takket alle

  Det er bra å sende e-post eller ta en telefon, men ikke undervurder hvor viktig en skriftlig takk kan være. Sørg for å dobbeltsjekke at du har takket alle giverne for at de støttet Movember.

Powered by Labrador CMS