Alle kvinners favorittmåned er nær - hårvekst er hot!

Publisert

Blir det oljebart eller fornybart i Movember i år? Slik melder du deg på!

Movember er en internasjonal bevegelse som får menn over hele verden til å gro bart november som arrangeres i november hvert år. Den populære bevegelsen har som mål å øke kunnskapen om menns helse, og samler inn penger til støtteprogrammer og forskning på prostatakreft og testikkelkreft.

Oljebarten desidert mest populær

I fjor ble det samlet inn 8,9 millioner kroner til Kreftforeningen totalt i Norge, og av disse samlet oljebransjen inn 1,7 millioner kroner alene!

Ingen tvil om at oljebarten slo mest an.

I år lanserer enerWE og Movember et nytt nettverk, for å få med resten av energibransjen - fornyBART. Oljebarten vil fortsatt være i full sving, så vi håper at energibransjen lar seg inspirere, og hiver seg på i årets viktigste helsekampanje for menn.

Slik melder du på barten din - vi oppfordrer til lag!

 • Registrer deg på Movember.com
 • Bartedyrking er en sosial aktivitet: engasjer kollegene dine ved å bli med på eller danne et Movember-lag for din arbeidsgiver eller avdeling. Kan regnskap slå produksjon?
 • Få administratoren på laget til å koble laget deres på nettverket "fornybart" eller "oljebarten".
 • Vær kreativ - engasjer deg selv og kollegene dine. Finn kreative måter å få folk til å donere penger til laget deres.
 • Spilleregler:

  1. Forplikt deg til å endre ansiktet til menns helse ved å registrere deg på Movember.com

  2. Mo Bros starter glattbarbert 1.november og gror bart i 30 dager.

  3. Gentlemen jukser ikke - ingen skjegg, ingen kinnskjegg, ingen falske barter

  4. Bruk kraften i barten til å starte samtaler om menns helse og til å samle inn penger til forskning på prostatakreft og testikkelkreft.

  5. En Mo Bro må alltid oppføre seg som en ekte gentleman.

  Hvorfor Movember?

  Navnet Movember er en blanding av ordet “mo” (australsk slang for moustache) og november. Derav navnet "Mo Bro(ther)".

  Les mer på Kreftforeningen her.

  Movember i tall

  De siste 11 årene har Movember samlet inn 3,9 milliarder kroner til menns helse. Bare i Norge i 2014 ble det samlet inn 8,9 millioner kroner. Det gjør Norge til det sjette beste innsamlings landet som er imponerende når man ser på folketallet i Norge sammenlignet med de andre topplandene. Til sammenligning samlet svenskene inn 4,49 millioner norske kroner og danskene 2,23 millioner norske kroner i 2014. Pengene som samles inn i Norge allokeres videre til Kreftforeningen og norsk forskning på prostata og testikkelkreft.

  I neste uke kommer grunnleggeren av Movember fra London til Norge, og enerWE håper å snike seg til et intervju med ham. Stay tuned...

Powered by Labrador CMS