Fornøyde deltakere

Published

Næringlivstopper samlet hos Karsten Moholt AS.

Over 300 deltakere fant veien til Karsten Moholts konferanse ”Mission Possible” på Askøy fredag 31. januar 2014. Blant oppmøtte var industritopper og andre interesserte både fra inn- og utland.

Vi er glade for at så mange nøkkelpersoner fra næringslivet har tatt turen til oss i dag, sa administrerende direktør i Karsten Moholt AS Linn Cecilie Moholt da hun ønsket velkommen på konferansen.

Fornøyde deltakere

Først ut på talerstolen var næringsminister Monica Mæland. Etter hvert fulgte foredragsholdere som blant annet viseadministrerende direktør i Statoil, visekonsernsjef i Aibel, konsernsjef i Songa Offshore og arrangør Linn Moholt.

Jeg har fått veldig mye ut av konferansen. Foredragsholderne har høy strategisk innsikt, og det er spennende å se på de nye lokalene, sier deltakerne David Hawley og Mel Hallas fra Storbritannia.

Aldri sett liknende

Hawley og Hallas kommer fra Sultzer Dowling & Mills som har samarbeidet med Karsten Moholt i 20-30 år.

Jeg likte spesielt godt poengene til Linn Cecilie Moholt og Bjørnar Iversen om å se på det interne i organisasjonen. ”We are all soliders”, og må jobbe sammen og identifisere hvilke utfordringer som finnes både i kultur og ellers i bedriften, sier Hawley.

De to var svært imponerte over det nye verkstedet på Askøy.

Lokalene er virkelig i verdensklasse. Både presentasjon og fasiliteter er fenomenale. Jeg har reist mye med jobb rundt om i verden, men aldri sett noe liknende i denne bransjen, sier David Hawley.

Fra Rogaland

En annen blant deltakerne var Synneva Erland fra Synneva Erland Kommunikasjon. Hun hadde tatt turen fra Rogaland for å se hvordan Karsten Moholt AS gjør det når de arrangerer seminar.

Jeg arrangerer snart en konferanse selv, og har stor interesse for Karsten Moholt AS som bedrift. Administrerende direktør Linn Cecilie gjør utrolig mye viktig når det gjelder måten å tenke ”oss” på i et selskap, sier Erland.

Hun likte også foredraget til Bjørn Iversen spesielt godt.

I likhet med Linn Cecilie Moholt fremhever Iversen verdier jeg setter veldig høyt. Han forklarer også på en god måte hvordan det faktisk er lønnsomt å sette menneskene i en bedrift først, forteller Erland.

Erland er også på konferansen for å knytte kontakter.

Minglingen er helt klart viktig med en slik konferanse. Det er gøy å treffe mennesker fra en annen region enn min egen. Jeg kjenner bare Linn Cecilie her fra før, men gleder meg til å prate med flere utover kvelden, sier hun.

Åpningsfest med Ylvis

Da konferansen var ferdig inviterte Karsten Moholt AS til åpningsfest. Her var det duket for storstilt feiring med 1000 gjester fra inn og utland. – Vi vil at alle som har noe med firmaet å gjøre skulle være med å feire den store dagen vår. Derfor måtte vi bygge et stort telt for å få plass til gjester og våre 250 ansatte. Verkstedet er gjort om til utstillingslokale hvor man kan se utviklingen for firmaet.

Vi håper alle vil kose seg med offisiell åpning, god mat og underholdning med Ylvis, sier en travel administrerende direktør, Linn Cecilie Moholt.