enerWE bidrar med crowdfunding i Fanbooster

Publisert

I januar 2016 gikk gründer og investor Chul Christian Aamodt ut i media og fortalte at han jaktet nystartede medieselskaper han kunne investere i. Dette parallelt med at han selv jobbet fulltid sammen med teamet i enerWE – Energibransjens digitale kanal.

Gjennom investeringsselskapet SCREENSAILOR AS har Aamodt nå små eierposisjoner i syv norske selskap, hvorav noen er i oppstartsfase, mens andre er i en mer etablert fase.

- Jeg mener det er viktig å heie på de som ønsker å skape arbeidsplasser i AS Norge. En måte å gjøre dette på i praksis er å bidra med kapital og erfaring, forteller Aamodt, som til daglig er Utviklingsdirektør i enerWE.

Aamodt ønsker at enerWE AS skal være med å skape arbeidsplasser også utenfor bedriften. Med dette som bakteppe går enerWE AS nå inn med et lite lån til selskapet FANBOOSTER gjennom crowdfundingplattformen Monner.

På Crowdfundinplattformen Monner kan man lese følgende:

Fanbooster har utviklet en avansert plattform for markedsføring og kundedialog i sosiale medier. Fanbooster har i dag mer enn 1 200 aktive merkevarer og over 4 000 aktive enkeltbrukere på plattformen, hovedsakelig i Norge, Sverige og Nederland. De siste årene har de investert titalls millioner i utvikling av plattformen og nå skal de erobre Norge og internasjonale markeder.

Møtte Fanbooster første gang på enerWE Communication Conference

- Jeg ble først kjent med FANBOOSTER i 2014 da selskapet deltok på enerWE Communication Conference -  en konferanse vi arrangerer ut mot kommunikasjonsdirektørene i olje- og energibransjen, forteller Chul Christian Aamodt. Etter dette har jeg fulgt med på selskapet, og jeg synes det de gjør er spennende. Vi i enerWE har jo også en ekstra stor interesse for kommunikasjon og sosiale medier.

Fanbooster søker totalt 2.000.000,- i denne lånerunden.

Du kan lese mer her.

Om investeringer gjennom Monner

På Monner.no kan vi man lese følgende:

Historien om Monner handler om at alt som er stort har startet i det små. Den handler litt om våre egne ambisjoner, at vi må starte et sted når vi skal ut i verden. Det vi er mest opptatt av å få frem er potensialet til de mange små og mellomstore bedriftene. Man kan være relativt liten, og likevel skape en stor opplevelse eller ha stor betydning. Det er så lett å overse det som er lite og la seg forlede av det som allerede er stort. Monner anerkjenner og støtter de som vil og kan utrette mer, bare de får muligheten. Det gjelder for både bedrifter og investorer.

Investeringer gjennom Monner innebærer utlån til små og mellomstore virksomheter. Verdien av investeringene kan gå både opp og ned. Ved å låne ut penger utsettes hele beløpet for tapsrisiko, ikke bare avkastningen.

Monner AS er regulert av Finanstilsynet med tillatelse til å drive virksomhet som betalingsforetak og er registrert som låneformidler. Kundemidler på Monners klientkonto er dekket av banksikringsfondet opp til garantibeløpet på to millioner kroner. Monner er registrert i foretaksregisteret med organisasjonsnummer 913 978 617.

Powered by Labrador CMS