enerWE vant Fagpressens markedspris

- Det er spesielt hyggelig å få denne anerkjennelsen i et år som dette.

Publisert

Som en fagpublikasjon som skriver om og for energibransjen, er enerWE medlem av Fagpressen. Der er vi en av over 200 aviser, nettaviser og magasiner som skriver om forskjellige fagfelt for å gi våre lesere nyheter om vår bransjes fagfelt.

Onsdag kveld denne uken delte Fagpressen priser for årets beste prestasjoner innenfor forskjellige kategorier, og der stakk enerWE av med seieren og ble tildelt Fagpressens markedspris for vår kommersielle podcastsatsing.

Juryen ble ledet av Kjersti Løken Stavrum, og juryen ga følgende begrunnelse for tildelingen:

«Årets vinner har med superaktuelle podcastepisoder bidratt med 15 prosent av alle inntekter til sin nettavis. Reporteren har, ikledd oransje klær og utstyr, fått intervjuer med en rekke svært aktuelle, og ikke minst viktige personer innenfor feltet. Han tydeliggjør helt klart den kommersielle plattformen podcasten har med nyttig og balansert stoff som bidrar til flere tusen i lyttertall. Den nominerte episoden om flytende havvind er et strålende eksempel på dette, og vi er glade for å kunne gi årets Fagpressens markedspris 2020 til enerWE og energiambassadør Chul Christian Aamodt.»

- Det er spesielt hyggelig å få denne anerkjennelsen i et år som dette, sier Chul Christian Aamodt.