Sommerprat: - For meg er det viktigste at vi kan kjenne på sommervarmen, gradestokken må bikke 20 grader, gjerne mer!

Publisert

I serien sommerprat blir vi kjent med våre lesere, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE.

I dag er turen kommet til Thomas Meinich Andreassen i Essenticon, et medlem i TEAM enerWE.

 • Navn: Thomas Meinich Andreassen
 • Stillingstittel: Daglig leder
 • Arbeidssted: Essenticon i Sandefjord
 • Familiesituasjon: Gift, to barn
 • - Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

  - Som daglig leder er min viktigste rolle å følge opp vårt proffe team her på huset. Motivere og løse utfordringer sammen med kollegaer er spennende. Jeg har også oppfølgingsansvar med mange kunder, så det er viktig å være i dialog med dem.

  - Hva er et spennende prosjekt dere holder på med i Essenticon nå?

  - Vi er inne i en fase hvor vi rektrutere noen nye medarbeidere. Det er alltid en veldig spennende prosess hvor en blir kjent med mange nye mennesker.

  - Hva gir deg max sommerstemning?

  - For meg er det viktigste at vi kan kjenne på sommervarmen, gradestokken må bikke 20 grader, gjerne mer! Uten sol og varme får jeg aldri skikkelig sommerstemning. Det er mindre viktig hva jeg gjør, noen ganger kan det være nok å nyte en is på bryggekanten i shorts og sandaler. Et bad i sjøen må jo selvfølgelig til. Korte øyeblikk som ikke er planlagt gir ofte de beste sommerminnene.

  - Hvor skal årets sommerferie tilbringes?

  - Vi begynner nok med noen dager hjemme i Sandefjord med aktiviteter i nærområdene. Vi er jo så heldig å bo midt i Vestfold med mange muligheter. Så blir det nok noen dager på hytta i Valdres, sommeren i fjellet må oppleves. Tilslutt blir det en tur til Sverige og Øland for å treffe noen venner, deretter hjem via Danmark og Legoland på retur.

  - Hvem ferierer du med i år?

  - Familien, barna mine Nicolai og Bianca og min kone Maricar. Vi skal nok treffe litt familie og venner også. I en hektisk hverdag er det jo viktig å pleie vennskap.

  - Hva benytter du stort sett tiden til i ferien?

  - Det blir nok mye forskjellige aktiviteter med barna. Legge belegningsstein hjemme og snekre litt. Stort sett gjøre ting jeg ellers ikke får tid til. Ligge rett ut? Nei tror nok ikke det. Har kjøpt en bok, så det gjenstår å se om den er lest når ferien er over.

  - Kan du gi oss en kort stemningsrapport fra stranda i Sandefjord/Larvik?

  - Gåsehud i T-skjorte og shorts. Sol ja, men dessverre så er det en kald bris som ikke gjør det så veldig fristende på stranda i dag. Vi får lete etter en lun plass og håpe på litt varmere dager.

  - Du nevnte at du skal lære dine barn krabbefiske, kan du fortelle litt om den beste strategien for å få flest krabber? :)

  - Krabbefiskeutstyret må være hjemmelaget – viktig for hele krabbefisk opplevelsen. Noen skikkelig feite blåskjell må jo til og så en liten bit med tålmodighet så er du i boks. Og en bøtte selvfølgelig, så fangsten kan observeres.

  - Du nevnte også roadtrip-planer. Hva er ditt heteste tips for å underholde små barn i bil over lang tid?

  - Hjelp, her må det nok erfares for første gang! Bortsett fra noen turer til hytta så blir dette første roadtrip med barna. Kjøleboks med drikke, litt snacks, en bok, musikk, tegnesaker og pitstops burde være et godt utgangspunkt. Backup er mobil med utvidet data roaming.

  - Og til sist: Hvilke prosjekter gleder du deg til å komme i gang med etter sommeren?

  - Hjemmesiden vår skal oppdateres i høst så det blir vel noe av det første jeg skal sette i gang. Så blir det en del reising og kundemøter for å lytte og lære mer om hva kundene ønsker fremover. Det er alltid spennende.

Powered by Labrador CMS