Kristine Kotte-Eriksen blir byråleder i enerWE

Publisert

enerWE vokser!

Kristine Kotte-Eriksen begynte som deskleder og kundeansvarlig i enerWE høsten 2015. Hun gikk ble etter kort tid invitert med som partner i selskapet.

enerWE har i 2015 mer enn tredoblet omsetningen fra 2014, og antall medlemmer i TEAM enerWE har også vokst med stor fart. enerWE har derfor startet med å splitte rollene.

- Ja, fra og med denne uken så overtar Kristine totalansvaret for byrådelen i enerWE, forteller Chul Christian Aamodt, ansvarlig redaktør. Så nå satser vi skikkelig.

Andrea Bærland har jobbet som freelancer for enerWE i omtrent et halvt år, og hun overtar som fungerende deskleder i en periode frem mot sommeren. Andrea har mastergrad i journalistikk fra City University i London.

- Jeg synes det er utrolig moro at vi vokser, forteller Aamodt. Vi opererer i en krevende bransje, og er utrolig takknemlige for alle som hver dag leser enerWE. Vi er også utrolig takknemlige for alle kundene som har tro på oss.

Kristine ønsker flere kunder velkommen.

- Vi har i dag 23 kunder, og nå som jeg går inn som byråleder på fulltid så har jeg bare en ting å si: Nå har vi plass til enda flere kunder!