Mari sprer mest #strømglede

Publisert

Støvsuger-selfie til topps.

Et bedriftsbesøk hos LOS Energi fikk 18-årige Mari Rezai fra Vågsbygd videregående skole i Kristiansand til å tenke over hvor viktig strøm er i hverdagen. Dette motiverte henne til å delta i #strømglede-konkurransen i forbindelse med Strømmens dag, der en kreativ støvsuger-selfie brakte henne helt til topps.

Mari Rezai ble plukket ut som en av tre finalister blant over 250 bidrag, sammen med Carl Henrik Borchsenius og Monica Bay (se nedenfor). Da folket skulle avgi sin stemme, var det likevel ingen tvil om hvilket bilde som var mest populært. Maris artige støvsuger-selfie fikk totalt 240 likes på Instagram og Facebook, mot henholdsvis 115 og 44 likes på de to andre bildene.

Jeg valgte å ta bilde av støvsugeren min ettersom den hjelper meg å finne småting på gulvet, takket være strøm. Og ikke minst rydder den alltid opp når jeg har gjort noe galt, forteller hun lurt.

Skoleeleven har markedsføring og ledelse som valgfag og var i den forbindelse på besøk hos LOS dagen før Strømmens dag 23. januar. Da fikk hun høre om konkurransen, og #strømglede-engasjementet gjør at en iPad mini nå er på vei i posten!

Ti ekstravinnere premieres

De to andre finalistene skal selvfølgelig også hedres, sammen med åtte andre bidragsytere som på ulike kreative måter har spredt #strømglede gjennom konkurransen. En av disse er Vegar Johansen, som ikke har noen tilknytning til fornybarnæringen, men rett og slett fikk lyst til å delta da konkurransen dukket opp i nyhetsstrømmen hans på Facebook.

Jeg ønsket å dele min strømglede for å vise at vi så lett tar strømmen for gitt, og det er ikke før den mangler at vi ser hvor avhengig vi er av den, sier han.

Johansen og de ni andre vinnerne får tilsendt hver sin batteripakke med reservestrøm til mobilen.

Energi Norge takker for alle #strømglede-bidrag i forbindelse med konkurransen på Strømmens dag 23. januar. Selv om konkurransen er avsluttet, oppfordrer de til fortsatt bruk av emneknaggen #strømglede gjennom hele året.

Powered by Labrador CMS