Ny start for oljeserviceforhandlingene

Publisert

Forhandlingsleder forventer et godt oppgjør for de ansatte

Forhandlingene om oljeserviceavtalen tas opp igjen tirsdag etter at de i juni ble utsatt på ubestemt tid. Meklingene for oljeserviceansatte ble 7. juni utsatt fordi Industri Energis forhandlingsutvalg ville vente og se hva andre deler av oljebransjen oppnår i sin forhandlinger, det melder Industri Energi på sine nettsider.

Forventer godt oppgjør for de ansatte

Rett før helgen ble det enighet i forhandlingene for operatør, boring og forpleining. Industri Energi melder at det derfor er naturlig å nå gjenoppta forhandlingene på oljeserviceavtalen med motparten Norsk olje og gass. Forhandlingsleder Ommund Stokka er optimistisk for forteller at han forventer et godt oppgjør for de oljeserviceansatte.

– Jeg forventer et godt oppgjør. Nå som andre oppgjør er i havn, har vi banehalvdelen for oss selv og kan konsentrere oss om å få et godt oppgjør for de oljeserviceansatte, sier forhandlingsleder i Industri Energi, Ommund Stokka.

Oljeservice har lang tradisjon i å følge de øvrige oppgjørene i oljeindustrien. De videre forhandlingene vil pågå i Stavanger.

Powered by Labrador CMS