Hvem fikk Gullkronen?

Publisert

Slo både Statoil og Norske Shell.

Det norske er kåret til årets operatør og vant Gullkronen 2015 for utmerket drift av Alvheim-området, melder selskapet. Prisen som har navnet «Field Operator of the Year» ble delt ut av Rystad Energy.

Tre selskaper konkurrerte om æren som årets operatør; Det norske, Norske Shell og Statoil. De nominerte selskaper opererer relativt modne felt, men det var det nyeste feltet som imponerte juryen mest. Alvheim, med Det norske som operatør, er et av de nye feltene på norsk sokkel. Juryens begrunnelse er at Det norske har levert på mange plan samtidig med reserveøkning, oppetid, HMS og er i gang med å bygge en ny hub i området.

Rystad Energy har i flere år delt ut Gullkronen som går til de oljeselskap som gjør det best innen kategoriene leting, forretningsutvikling, felt- og prosjektutvikling og prisen som beste operatør.

Vi er veldig stolte over å bli anerkjent for den jobben vi har gjort over mange år med utviklingen og driften av Alvheim-området. Jeg vil dele prisen med alle medarbeidere på Alvheim FPSO og støtteavdelingene som har bidratt til det gode resultatet slik at vi mottar denne prisen, sier driftsdirektør Geir Solli i Det norske.

Powered by Labrador CMS