Unik teknologi i Crane Valley

Publisert

Har vunnet mange prestisjetunge priser.

For alle med kunnskap og interesse for løftekraner var det ikke mindre enn en helt spesiell begivenhet da representanter fra tyske Demag presenterte den unike teknologien i den nye V-kranen. Det optimerte krandesignet har siden lanseringen i fjor høst allerede blitt belønnet med internasjonale designpriser; reddot design award 2015, IF design award 2015 og den tyske Industrie preis 2015.

Kort oppsummert har V-kranen en mengde fordeler i forhold til vanlige kraner: 30% lavere egensvingning gir høyere presisjon, 17% mindre egenvekt på kranen gir større fleksibilitet og raskere håndtering i tillegg til at selve lasten kan bli tyngre. En totalt sett bedre kvalitet gir dobbelt så lang levetid og hele 500.000 arbeidssykler. Det optimerte designet gjør at alle kranens deler er synlige, det gir enklere service samtidig som det luftige designet gir opp til 30% mer lys. – Less is more, oppsummerer Demag.

Det er ingen tvil om at V-kranens mange unike fortrinn og muligheter vil slå an i det norske markedet, sier daglig leder i DEMANOR, Håvard Hopen.

Demag har en lang og solid historie – de leverte sin første kran allerede i 1840 og siden har de ligget i forkant av utviklingen.

DEMANOR er selvsagt veldig fornøyd med å være Demags samarbeidspartner i Norge.

Demags V-kran er et eksempel på hvordan deres industrielle eier siden 2011, Terex Corporation, fokuserer på forskning og produktutvikling på aller høyeste nivå. Det kommer våre kunder til gode.

Powered by Labrador CMS