Statfjord A
Statfjord A

Oljemygg lander gigantkontrakt med Statoil

Publisert

Det lille oljeserviceselskapet Deepwell er tildelt kontrakt på over 2 milliarder. 

Det lille oljeserviceselskapet Deepwell er blitt tildelt en kontrakt av Statoil som kan få en samlet verdi på over 2 milliarder kroner.

Tjenester til 21 offshore-installasjoner

Kontrakten går ut på å levere tjenester til ti plattformer og elleve borerigger, det skriver Dagens Næringsliv, som først meldte om nyheten. De aktuelle plattformene er Gullfaks A, B og C, Statfjord A, B og C, Snorre A og B, samt Sleipner A og Vest, i tillegg til elleve ikke-navngitte rigger.

– Den nye kontrakten ses som bevis på Deepwells sterke driftsprestasjoner under den eksisterende kontrakten med Statoil, samt Deepwells konkurranseposisjon i markedet, sier Deepwells administrerende direktør Martha Kold Bakkevig.

Opsjoner øker verdien 

Inkludert i avtalen er også tre toårige opsjoner, som øker den samlede kontraktsverdien til over 2 milliarder kroner hvis de blir utnyttet.

Dette er utrolig kjekt, fordi vi jobber hardt for å levere kvalitet og overgå våre kunders forventninger. Det er det som kreves i dagens marked for å overleve, sier administrerende direktør Martha Kold Bakkevig til E24.

Powered by Labrador CMS