Var ikke til salgs

Publisert

....men ble kjøpt...

Konsulenthuset Peanuts AS er i vekst og øker bredden i Norge både geografisk og med et utvidet tjenestetilbud, heter det i en pressemelding. Selskapet har nylig etablert nytt kontor på Lysaker med fem entusiastiske medarbeidere. Peanuts er nå representert i landets største byer og har tatt viktige skritt mot å bli en betydelig leverandør av skreddersydde IT-løsninger i Norge.

Vår satsning i Oslo-området vil styrke nærheten til mange av våre kunder, slik at vi bedre kan ivareta våre eksisterende kundeforhold”, sier administrerende direktør i Peanuts, Sveinung Djønne-Stuve.

Vi er et energisk og ambisiøst team med vekstambisjoner, og vi kommer på denne måten også tettere på Norges største marked.

Utvidet tjenestetilbud

Peanuts har en visjon om kontinuerlig å utfordre gjeldende status quo innenfor utvikling og bruk av digitale produkter- og tjenester, for på den måten å forbedre sine kunders digitale hverdag. Tjenestespekteret utvides nå til å omfatte kunderelasjons-programvare gjennom Microsoft ® Dynamic CRM. Peanuts har også hatt stor suksess med sitt intranett-konsept Bologna Collaboration™, som er levert til en rekke større virksomheter i Norge.

[Annonse]

https://vimeo.com/106161761

Ny hovedeier

Samtidig med at Peanuts vokser både i Oslo og Trondheim, har selskapet fått en ny hovedeier gjennom selskapet Ucom AS, som har Nordialog-avdelinger i hele Norge. Ucom overtar eierskapet på 51% av aksjene, hvor investeringsselskapet Stavanger Venture frem til i dag har vært hovedeier med en aktiv og viktig rolle i utviklingen av Peanuts frem til i dag.

Vi gir nå stafettpinnen til Ucom for Peanuts’ videre vekst, sier Managing Partner i Stavanger Venture, Kjell Skappel.

Det har vært en spennende reise med Peanuts, som har en sjelden samling av mennesker med faglig dybde, energi og skaperkraft. Kulturen i selskapet er unik og jeg kommer til å savne den. Peanuts var ikke for salg, men når det kom en kjøper med ønske og evne til å bygge Peanuts videre, vurderte vi dette sammen med gründerne. Ucom investerer på bakgrunn av menneskene i Peanuts, selskapets verdigrunnlag og ambisjoner. Jeg har stor tro på at Ucom som ny medeier kan bidra til ytterligere vekst for Peanuts.

Store vekstambisjoner

Ucoms satsning vil bety større muskler for Peanuts. Ucom har med sine Nordialog-avdelinger en betydelig kundeportefølje, og fremover vil det være naturlig at Peanuts tilbyr løsninger og produkter gjennom Nordialog.

Vi ser synergier spesielt innen Office 365 og produktivitetsløsninger på denne plattformen, sier administrerende direktør i Ucom, Dag Magne Søyland.

Peanuts’ strategiske satsning på skytjenester, deres unike ekspertise innenfor programvareutvikling, samhandling og ikke minst den sterke kulturen i selskapet, gjør at investeringen passer som hånd i hanske i vår portefølje. Med Peanuts på laget, blir vi en komplett leverandør innen samordnet kommunikasjon.