Spontan surfemamma

Publisert

Ukas 2/4.

Surfeskole, spanskkurs og gitartimer, er bare noe av det Anneli Mero fyller tiden med i ukene hun ikke er på plattform. Møbelsnekring, strikking og ridekurs står også på tapetet når 29-åringen er hjemme – men aller best liker hun å kunne reise bort med familien.

Siden 2010 har Anneli jobbet offshore. Nå er hun ansatt i ConocoPhillips og jobber på Ekofisk-feltet på Eldfisk Bravo 2/7.

Jeg jobber som Materialforvalter for drift og vedlikehold. Jeg har ansvar for den materielle flyten som innkjøp, lager og varehus, og med last som kommer og last som skal gå.

I tillegg er hun med i beredskapslaget, fast livbåtfører, og med både røykdykker- og brannkurs i boks har Anneli mulighet til å steppe inn der det trengs.

Jeg får treffe og bli kjent med mange nye mennesker, og så liker jeg godt å jobbe i SAP. Egentlig liker jeg alt ved stillingen min.

Morgenfugl og multitalent

Hjemme i Laksevåg bor hun med samboeren, deres ett år gamle datter, en papegøye, to hunder og fire moskusender. Småbarnsmammaen har ingen problemer med å holde seg sysselsatt, og beskriver seg selv som en kreativ person som liker å sy, strikke og lage sølvsmykker.

Jeg er stor tilhenger av gjenbruk, finne gamle møbler og gjøre dem nye. For eksempel trekke om en stol, pusse ned et bord eller benk, male på nytt og legge til nye detaljer.

Impulser som ridekurs og surfeskole er det blitt mindre av etter at datteren kom til verden, men Anneli er fast bestemt på å holde spontaniteten oppe når ett-åringen er blitt litt større.

Jeg er takknemlig for fritiden min, at jeg får all den tiden sammen med min datter. Man kommer jo til å gå glipp av noe, men allikevel får man så mye igjen.

Den lille familien er glad i friluftslivet, men liker også å komme seg vekk i blant. I mars skal de til København og i april står Budapest for tur, før turen går til Paris i mai. Og bare fordi Anneli er av plattformen, ser hun ingen grunn til å ligge å dra seg.

Selv om jeg ikke har en jobb å gå til hver dag, står jeg alltid tidlig opp om morgenen!

Om Ukas 2/4

enerWE.no er en nettavis for olje- og energibransjen. Vi skriver om det som opptar bransjen. Lesere av enerWE.no skal nå få et innblikk i hva oljearbeiderne gjør i fritiden.

Hver fredag vil vi publisere et intervju der vi setter fokus på fritiden. Ta kontakt med Ansvarlig redaktør i enerWE.no ([email protected]) dersom du jobber i oljebransjen. Vi ønsker et intervju med deg.

Powered by Labrador CMS