Circle K fullfører kjøpet av Statoil Fuel & Retail Marine

Publisert

I november 2017 bestemte Alimentation Couche-Tard å selge 100% av aksjene i Statoil Fuel & Retail Marine AS (“SFR Marine”) til St1 Norge AS, et datterselskap til St1 Nordic Oy. I en pressemelding forteller Circle K at kravene som ble stilt av Konkurransetilsynet er oppfylt, at salget har blitt godkjent, og at eierskapet av alle aksjene i SFR Marine har blitt overdratt til St1 Norge AS.

SFR Marine leverer drivstoff til marinesektoren langs norskekysten. Alle ansatte i SFR Marine vil fortsette i det samme juridiske foretaket som de jobbet i før salget, og kundetilbudet vil ikke endres som følge av transaksjonen.

Det norske Konkurransetilsynet satte krav om at St1 Norge AS måtte selge sin eksisterende marinevirksomhet i Stavanger-regionen, og denne har blitt solgt til Bunker Oil.

– Vi er glade for at prosessen nå har blitt fullført, slik at vi kan fokusere på våre nye kunder og styrke vår tilstedeværelse i det norske markedet, sier Mika Wiljanen, administrerende direktør i St1 Norge AS.

- De ansvarlige hos begge parter har gjort en strålende jobb med å tilrettelegge dette salget. Vi føler oss sikre på at dette vil sikre videreutviklingen av marineforretningen, sier Christoffer Sundby, Norgessjef i Circle K.