Din stemme teller hver dag de neste fire årene

Publisert

Kommentar av Chul Christian Aamodt, administrerende direktør, enerWE.

Det er fire år til neste stortingsvalg.

Uansett om du jublet eller gråt over valgresultatet, så er det viktig å huske på at din stemme og dine valg teller hver eneste dag i perioden frem til neste stortingsvalg.

- Dersom du hadde håpet på et valgresultat med en annerledes innvandrings- og integreringspolitikk, så kan du hver dag strekke ut hånden og bygge broer og vennskap med de i vårt samfunn som har flyktet fra krig og katastrofe. Det er ingenting som hindrer deg fra det.

- Dersom du hadde håpet på et mer grønt resultat så kan du fortsatt avbestille sydenturene dine og fly mindre de neste fire årene for å gjøre ditt for klima og miljø. Det er ingenting som stopper deg fra det.

- Dersom du hadde håpet på et valgresultat som hadde gitt mer skatter og avgifter til fellesskapets beste, så kan du fortsatt gi av ditt overskudd til organisasjoner og mennesker som trenger en hjelpende hånd. Det er ingenting som stopper deg fra det.

Hvert fjerde år er det stortingsvalg. Men hver eneste dag står vi ved ulike veivalg. Akkurat som vår stemme teller i et demokrati når vi stemmer på de ulike partiene, så teller også hvert eneste valg vi tar, hver eneste dag frem til neste stortingsvalg.

Powered by Labrador CMS