Ville jobbe offshore siden niende

Publisert

Charlotte Bjørnvik har funnet drømmejobben.

Charlotte Bjørnvik er prosessoperatør på Ekofisk 2/4 J, eid av ConocoPhillips. Hun har jobbet offshore i 4 år, og føler hun er i riktig jobb.

Ville offshore siden 9 klasse

Bjørnvik forteller at hun alltid har interessert seg for prosess og industri.

Jeg hadde et mål om å komme meg offshore fra niende klasse. Jeg nådde det målet i august 2010, da jeg fikk lærlingkontrakt offshore i ConocoPhillips. Etter fullført lærlingtid fikk jeg jobb i IKM Laboratorium.

Utleid til samme plattform

Det fineste med å være på jobb er at jeg får jobbe med det jeg liker. Jeg ble utrolig nok utleid til samme plattform hvor jeg var lærling, og her stortrives jeg. Det kjempefint arbeidsmiljø, og de flotte soloppgangene man får sett her ute er en kjempefin bonus.

Bjørnvik påpeker at hun benytter tiden på land til å være et hakk mer eventyrlysten.

Jeg har brukt fritiden til en mengde ulike ting som å reise til syden, besøke venner verden over og selvfølgelig dra hjem til familien i nord. Nå bruker jeg og kjæresten mest tid på trene lydighet og spor med hundene. Vi har en staffordshire bull terrier som heter Kaos, og schæferen Java. 

Fant sin bedre halvdel i matkøen

De to bor sammen i Tanager og møttes under en smule originale omstendigheter.

Jeg møtte kjæresten min i Stavanger, av alle steder møttes vi faktisk på Burger King i Stavanger. Nå to år etter, har vi kjøpt hus og eier 2 hunder sammen.

Hva er på to do-listen for 2015?

Jeg skal på Pstereo-festivalen i Trondheim sammen med bestevenninnen min. Det er noe jeg gleder meg veldig til.

Powered by Labrador CMS