Cecilie Svabø blir byråleder i enerWE

Publisert

Fra radio til nettavis.

Cecilie Svabø har 13 års erfaring fra radiobransjen. 12. september begynner hun som byråleder i nettavisen enerWE AS.

- Med Cecilie på plass har jeg endelig fått det teamet jeg ønsker meg, og nå skal vi gi full gass, sier Chul Christian Aamodt, daglig leder i enerWE.

Den 1. oktober begynner Anders Lie Brenna som ansvarlig redaktør og tar ansvaret for det redaksjonelle innholdet. Per-Tore Meiholm begynte som salgsdirektør den 1. september.

Skal bygge opp byråsatsningen

Cecilie får ansvaret for å bygge opp selskapets byråsatsning. Det innebærer både innholdsproduksjon og det å bruke sosiale medier for å nå ut med det kommersielle budskapet til rett målgruppe.

Skal få våre kunder å skinne

I radiobransjen startet Cecilie som programleder i Radio 1s Frokostshow. Hun gikk via programsjef i kanalen, for så å ende opp som innholdssjef (head of Content) for radiobrandets forskjellige plattformer – onair, online & onsite.

- Cecilie har erfaringen, kunnskapen og personligheten som skal til for å få våre kunder til å blomstre og skinne, sier Aamodt.

Hennes siste prosjekt var å relansere Nye Radio 1 (senere KISS radio) hvor hun stod ansvarlig for å finne, trene opp og coache nye radiotalenter til forskjellige programmer og formater.

Hun har etablert, bygget opp og satt strategi og planer for samtlige av KISS’ some-plattformer og digitale løsninger.

- Jeg gleder meg til å jobbe i en mediebedrift som satser for fullt i en bransje der mange andre holder igjen. enerWE har mange spennende kunder med budskap som fortjener større oppmerksomhet, og jeg ser frem til å jobbe med de, sier Svabø.