Camilla Moster i BKK inviterer til 24 timers innovasjonscamp

Publisert

Målet med BKK Challenge er å få til reell innovasjon, og vi tror det vil oppstå mye kreativ tenking og nye ideer når BKK møter omverden på denne måten.

Den 7. mars arrangerer BKK en 24 timers innovasjonscamp for å utvikle fremtidens bærekraftige energiløsninger. Det synes vi i enerWE er et spennende initiativ, og vi tok derfor en prat med Camilla Moster som er prosjektleder for Innovasjon i BKK.

- Det er første gang vi skal gjøre et slikt arrangement, forteller hun til enerWE. Det er et heftig innovasjonsarrangement der vi samler folk på tvers av selskaper og bakgrunn. Vi skal jobbe for å finne de nye løsningene for en mer bærekraftig fremtid, der fokus er på energi.

For å lykkes med å holde den globale oppvarmingen under 2 grader må samfunnet ha fornybare, elektriske og digitale energiløsninger

- Vi håper å komme frem til nye løsninger på de problemene vi jobber med i energimarkedet. Vi håper det skal føre til ny forretning. Målet med BKK Challenge er å få til reell innovasjon, og vi tror det vil oppstå mye kreativ tenking og nye ideer når BKK møter omverden på denne måten

Camilla Moster er spent på hvem som kommer til å melde seg på arrangementet.

- Vi har begynt å få litt påmeldinger, men vi vet ikke helt hvem dette trigger. Men vi på en god bredde med akademikere, gründere, ingeniører, studenter. Vi håper på folk som er opptatt av klimaet vårt og bærekraft. 

Hun forteller til enerWE at BKK håper på flere positive effekter fra innovasjonscampen.

- Vi håper dette gir økt fokus på digitalisering i BKK, og i næringen sådan.

På innovasjonscampen skal det også kåres en vinner.

- Ja, alle skal få mulighet til å pitche for en jury, og så skal vi skal kåre den beste idéen med både premier og den annerkjennelsen det vil gi. 

Camilla Moster avslutter med å oppfordre alle som ønsker å være med å påvirke fremtidens bærekraftige samfunn oppfordres til å delta, alt som kreves er et åpent og kreativt sinn.   

enerWE vil følgebkkchallenge.com videre der vi vil gjøre intervju med vinneren av konkurransen.