Wintershall deler ut kontrakter til seks selskaper

Publisert

Satser på robuste og fleksible avtaler. 

Wintershall annonserte i dag en utdelning av en serie fireårige kontrakter for komplettering av selskapets brønner på Maria - og Brage-feltene. Kontraktene som er tildelt TCO, Tendeka, Schlumberger, PTC Og Interwell skal også være mulige å bruke for en fremtidig utbygging av Skarfjell, og har mulighet til ytterligere fire års forlengelse.

Brønnene skal bores med Deep Sea Stavanger.

— Kontraktene sikrer en robust løsning for våre boreoperasjoner i årene som kommer, og samtidig gir avtalene fleksibilitet til å benytte dem på andre prosjekter i framtiden. I et utfordrende marked er tildelingen også viktig for norske leverandører, sier Bernd Schrimpf, administrerende direktør i Wintershall Norge i en pressemelding.

TCO skriver i en egen pressemelding at de har dratt i land en rammeavtale for leveranse av kjemisk injeksjonssystemer og reservoar barriereplugger til Wintershalls norske virksomhet.

— Dette er en svært kritisk kontrakt for TCO. Det styrker vår posisjon i hjemmemarkedet, og vi er svært fornøyd med den langsiktige satsningen og muligheten til å jobbe sammen med en av de viktigste aktørene på norsk sokkel, sier Halle Aslaksen administrerende direktør i TCO i en pressemelding fra selskapet.

Powered by Labrador CMS