Blir daglig leder i enerWE

Published

Magne Kristiansen tiltrer 1. mars.

Magne Kristiansen (bildet) har tidligere vært en del av salgsteamet som har frontet selskapet Mintra Trainingportal ut i oljebransjen.

I sin periode i Mintra Trainingportal hadde Kristiansen kundeansvaret for Statoil, A/S Norske Shell, ConocoPhillips, BP Norge og mange andre toneangivende aktører på norsk sokkel.

Etter Mintra Trainingportal jobbet Kristiansen en periode i Siemens Oil and Gas.

De to siste årene har han jobbet som Training Manager i Lloyd's Register Consulting. Gjennom dette arbeidet har Kristiansen opparbeidet seg internasjonal erfaring i et stort konsern med tung forankring i både olje- og energibransjen.

Jeg trives utrolig godt i Lloyd's Register Consulting, sier Kristiansen. Det er spennende oppgaver og veldig godt arbeidsmiljø. Jeg kommer til å savne kollegene mine.

Samtidig er dette en mulighet jeg ikke kan si nei til. Jeg tror timingen er riktig for å lansere en ny nettavis inn mot olje- og energibransjen, og det er en reise jeg har veldig lyst til å bli med på.

Kristiansen har inngående kjennskap til oljebransjen, og vil bruke sin erfaring og sitt nettverk i rollen som Daglig leder og journalist i enerWE AS.