Berlitz_sommerquiz_enerwe
Berlitz Berlitz Foto: enerWE

Berlitz presenterer sommerens språkquiz på enerWE.no

Hvor god er du egentlig i engelsk? Føler du deg trygg på engelskferdighetene dine? Det å kunne kommunisere presist og nyansert på engelsk blir viktigere og viktigere i svært mange bransjer, enten du forholder deg til fremmedspråklige ansatte, samarbeidspartnere eller tilfeldige folk du møter på ferien din. I samarbeid med med Berlitz Language Service presenterer vi en språkquiz gjennom sommeren der én av to setninger er helt feilfri – en feriequiz, som hjelper deg å teste engelskferdighetene dine litt.

Dagens feriequiz fra Berlitz:

Sjekk om du finner det korrekte alternative blant setningene listet under:

1. I spend my money on clothes.
2. I use my money on clothes.

 Den korrekte setningen er nr. 1 – I spend my money on clothes.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Språk er et viktig verktøy for å lykkes internasjonalt. Tør du å la være å styrke språkferdighetene dine i engelsk, portugisisk eller kinesisk? Kanskje har dine medarbeidere behov for å styrke norskferdighetene sine? Berlitz tilbyr språkundervisning for bedrifter og privatpersoner på alle nivåer, fra grunnleggende til avansert nivå. Vi tilbyr 1-1-undervisning og intern gruppeundervisning for bedrifter , i våre klasserom i Oslo sentrum, via nettbasert løsning og på din bedrifts adresse. I henhold til BerlitzMetoden® har lærer morsmålskompetanse i det språket du ønsker å forbedre. Kursinnhold og timeplan skreddersys dine behov og målsettinger.

Tidligere feriequiz fra Berlitz:

Sjekk om du finner det korrekte alternative blant setningene listet under:

1. I will revert to you by the end of the week.
2. I will get back to you by the end of the week.

Den korrekte setningen er nr. 2 – I will get back to you by the end of the week.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Følg oss på Facebook

Stikkord: , , , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Berlitz Language Services som er kunde av enerWE AS

Berlitz Language Services

Berlitz tilbyr skreddersydd språktrening i en rekke ulike språk, til bedrifter og privatpersoner. Våre lærere underviser i sitt eget morsmål, i henhold til BerlitzMetoden®, og fokus er på praktisk språktrening. Klasserommet er fysisk eller virtuelt, og timeplanen tilpasses 1-1-kurs eller gruppekurs. Kursinnholdet kan skreddersys for selskaper innen bransjer som olje og energi, jernbane, finans og bygg, med flere.
Annonse
Ads banner