Takler de tøffeste brannkravene i industrien

Annonsørinnhold - Beerenberg

I tillegg er produktet både CUI-vennlig og enkelt å montere.

– Benarx® PIPE SHELL er testet for de tøffeste brannkravene i industrien, forteller Product Manager Sverre Espeseth.

Produktet, som er beregnet for brannbeskyttelse av rørsystemer, er en videreutvikling av den tradisjonelle epoxy kassen fra Benarx® som har vært på markedet siden midten av 2000-tallet.

– Vi leverte Pipe Shell første gang i forbindelse med byggingen av Ivar Aasen-plattformen. Nå holder vi blant annet på med flere jobber for Oseberg feltsenter, sier Espeseth, og legger til at det er veldig enkelt å montere.

Han fortsetter.

– Alle delene er avtagbare med koffertlås.

Produktet er både robust og plassbesparende, noe som er viktig på en offshoreinstallasjon.

– Korrosjon under isolasjon (CUI) er som kjent en av bransjens store utfordringer. Dette er en CUI-vennlig løsning. Avstanden mellom røret og isolasjonen gjør at utfordringene med korrosjon nesten blir eliminert, avslutter Sverre Espeseth.

Beerenberg

Beerenberg-konsernet har i 40 år levert nyskapende serviceløsninger for olje- og gassindustrien.

Kunder, som hver på sitt felt er verdensledende, gir store utfordringer som må løses for at virksomheten kan gå rundt. Derfor sier vi i Beerenberg at vi gjør olje og gassvirksomhet mulig i røffe omgivelser.

Selskapet bruker mye ressurser på forskning og utvikling, slik at vi hele tiden kan levere nyskapning i form av produkter og løsninger som hjelper petroleumsindustrien noen skritt videre.
Beerenberg har samlet sine forretningsområder under enhetene Services og Benarx Solutions.