Beerenberg på topplisten

Annonsørinnhold - Beerenberg

Toni Suomaki er på topplisten i E24s kåring av Norges fremste ledertalenter.

Toni har jobbet i Beerenberg siden 2007 og har siden hatt en rekke ulike nøkkelroller i selskapet, i all hovedsak knyttet til drift- og prosjektgjennomføring, blant annet som leder for Samhandlingssenteret. Siden juni i år har han hatt stillingen som EVP MMO. Han har en Bachelor i økonomi og ledelse fra BI.

For tiende gang kårer nettavisen E24 Norges fremste ledertalenter. Dette er et samarbeid mellom nettavisen og Mercuri Urval, der en ekstern fagjury og bransjeeksperter vurderer talenter som er 35 år eller yngre (født 01.01.1983 eller senere), jobber i næringslivet, har resultat-, personal og/eller beslutningsansvar.

Årets vinner er Pablo Barrera, Yara International.

Les saken her 

Beerenberg

Beerenberg-konsernet har i 40 år levert nyskapende serviceløsninger for olje- og gassindustrien.

Kunder, som hver på sitt felt er verdensledende, gir store utfordringer som må løses for at virksomheten kan gå rundt. Derfor sier vi i Beerenberg at vi gjør olje og gassvirksomhet mulig i røffe omgivelser.

Selskapet bruker mye ressurser på forskning og utvikling, slik at vi hele tiden kan levere nyskapning i form av produkter og løsninger som hjelper petroleumsindustrien noen skritt videre.
Beerenberg har samlet sine forretningsområder under enhetene Services og Benarx Solutions.