Beerenberg vinner milliardkontrakt

Publisert

15 års kontrakt på 11 offshoreinstallasjoner.

Statoil tildeler kontrakter for totalt 11 milliarder kroner for ISO-tjenester (isolering, stillas og overflatebehandling), og åtte av disse går til Beerenberg for vedlikeholdsarbeid. Det kommer frem i en pressemelding.

Avtalen omfatter disse 11 installasjonene

Kontraktens varighet er på 15 år og løper fra 5. januar 2016. Statoil utvider med dette Beerenbergs avtaler på Statfjord A, B og C, Gullfaks A, B og C, Kvitebjørn, Valemon, Grane, Visund og Draupner.

- Beerenberg er ydmyke for tilliten Statoil viser oss gjennom den siste tids tildelinger, og vi er stolt over at selskapet har evnet å kultivere sin konkurransedyktighet i et utfordrende marked. Beerenbergs medarbeidere ser frem til å videreføre det tillitsfulle og konstruktive samarbeid vi over lang tid har opparbeidet med Statoil, både på de ulike offshore-installasjonene og på Mongstad, sier kommunikasjonssjef Ole Klemsdal i en pressemelding.

  • CEO i Beerenberg: - Robotisering er bra for høykostland
  • Totalt 10 milliarder kroner

    I november tildelte Statoil også en tiårig rammeavtale for vedlikehold- og modifikasjonstjenester på Mongstad-raffineriet til Beerenberg. Totalt sett har de nye avtalene mellom Statoil og Beerenberg dermed en estimert kontraktsverdi på 10 milliarder kroner.

    - Dette er et solid fundament for kontinuerlig videreutvikling av de tjenestene og teknologiproduktene Beerenberg tilbyr i det norske og internasjonale markedet. Og sist men ikke minst er dette en svært oppmuntrende tillitserklæring til Beerenbergs 1500 medarbeidere fra Statoil, sier Ole Klemsdal.

Powered by Labrador CMS