Beerenberg ble hedret i prestisjefull pris

Publisert

Oljeserviceselskapet Beerenberg ble i går kveld hedret med gull i den prestisjefulle europeiske prisen «The Business of the Year Award», skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi er både stolte og ydmyke over å bli hedret på denne måten og ser på det som en viktig anerkjennelse for vårt arbeid i en tøff tid i oljesektoren, sier Ingrid Sara Grimstad Amundsgård, EVP Business Development i Beerenberg, som tok i mot utmerkelsen på vegne av Beerenberg under sermonien i Dubrovnik i Kroatia.

Selskapet var en av ti europeiske bedrifter som i siste runde konkurrerte om prisen i kategorien «The Business of the Year Award» for selskaper som omsetter for mer enn 150 millioner euro i Europa.

Fordelt på alle kategoriene var det totalt 110 finalister igjen etter at over 33 000 bedrifter opprinnelig var med i konkurransen for 2016/17. Beerenberg var eneste gjenværende norske virksomhet og en av ti fra Norden.

Finalistene ble valgt ut av en jury bestående av uavhengige dommere som vurderer virksomhetene på bakgrunn av deres arbeid innen innovasjon, etikk og økonomiske resultater.

- Årets finalister har alle evnet å levere nyskapning i et marked der det økonomiske klimaet er hardt. Europa trenger flere selskaper som disse, sier Adrian Tripp, CEO i European Business Awards.

Bakgrunn:

Beerenberg ble i september 2016 kåret til en av syv nasjonale vinnere i Norge av European Business Awards. I januar 2017 ble selskapet valgt ut som en av 10 europeiske finalister til Ruban d'Honneur i 2016/17 i kategorien for selskaper som omsetter for mer enn 150 millioner euro i året. Og i mars i år kom resultatene fra den nasjonale stemmegivingen, der Beerenberg ble «National Public Champion» i Norge. Beerenberg var dermed også med i konkurransen om å bli «European Public Champion».