Vellykket Breakfast Club

Mintra Trainingportal informerte. Tirsdag 21. januar arrangerte Mintra Trainingportal frokostklubb for gamle og nye kunder og samarbeidspartnere. Ca. 60 deltagere kom til Måltidets Hus i Stavanger, og sammen med ferske rundstykker og varm kaffe fikk deltagerne et spennende foredrag fra Jorunn Tharaldsen i Ptil. Hun fortalte om prosjektet Næring for læring. Prosjektet har blant annet … Continued

Mintra Trainingportal informerte.

Tirsdag 21. januar arrangerte Mintra Trainingportal frokostklubb for gamle og nye kunder og samarbeidspartnere. Ca. 60 deltagere kom til Måltidets Hus i Stavanger, og sammen med ferske rundstykker og varm kaffe fikk deltagerne et spennende foredrag fra Jorunn Tharaldsen i Ptil. Hun fortalte om prosjektet Næring for læring. Prosjektet har blant annet resultert i temaheftet En bok om læring. Heftet formidler sentrale innsikter om læring, formidlet på en lettfattelig måte.

Tonje Fyen Eidevik og Kyrre Øygarden fra Mintra Trainingportal fortalte deretter litt om ny funksjonalitet i Trainingportal, og aktuelle kurs.

Presentasjonene fra Trainingportal Breakfast Club finner du her:

Flere arrangementer i regi av Mintra Trainingportal:

  • Oljeindustriens HMS-konferanse 18.-19. februar
  • Trainingportal Competence Days 29. – 30. april