Trainingportal Breakfast Club

Allerede over 60 påmeldte til Trainingportal Breakfast Club. Ptil har de siste par årene jobbet med prosjektet “Næring for læring”, Inspirert av Ptil inviterer Mintra Trainingportal kunder og samarbeidspartnere til en uformell samling hvor både næring og læring står i fokus. Vi opplever stor interesse for frokostmøtet og mer enn 60 deltakere er allerede påmeldt, … Continued

Allerede over 60 påmeldte til Trainingportal Breakfast Club.

Ptil har de siste par årene jobbet med prosjektet “Næring for læring”, Inspirert av Ptil inviterer Mintra Trainingportal kunder og samarbeidspartnere til en uformell samling hvor både næring og læring står i fokus.

Vi opplever stor interesse for frokostmøtet og mer enn 60 deltakere er allerede påmeldt, forteller Espen Winsnes, Key Account Manager i Mintra Trainingportal.

Frokostmøtet arrangeres i Stavanger den 21. januar. I tillegg til en god frokost serverer Mintra Trainingportal følgende program:

  • “Næring for læring” – Hovedresultatene fra Ptils kunnskapsprosjekt «Kultur og system for læring» v/Jorunn Tharaldsen, Ptil.
  • Ny funksjonalitet i Trainingportal v/Tonje Fyen Eidevik , Mintra Trainingportal
  • Nye kurs på Trainingportal v/Kyrre Øygarden, Mintra Trainingportal

Klikk her for å lese mer.