Illustrajonsbilde
Arrangement, Dossier Erik Spade Foto: Wintershall Norge

Tankesmie om kompetansebasert omstilling

Dossier og Webcruiter inviterer til frokostseminar 11.november.

Webcruiter og Dossier inviterer til tankesmie om kompetansebasert omstilling.

Webcruiter og Dossier har over de senere årene valgt å se kompetanse som den røde tråden i HR. Mens begrepet kompetansebasert rekruttering har blitt kjernen i Webcruiters strategi er kompetanseledelse ryggraden hos Dossier.

Meld deg på her!

Vi deler en virkelighetsoppfatning hvor kompetanse – på individ, team- og organisasjonsnivå – er den kritiske variablen som skiller en god virksomhet fra en mindre god virksomhet, god HR fra mindre god HR.

I denne tankesmien vil vi se på hva dette betyr i sammenhengen omstilling – og vi vil sammen med våre deltagere arbeide for å finne 10 gode forslag for å lykkes med kompetansebasert omstilling.

Case ved Caroline Fische

Seniorkonsulent i Dossier Solutions, Caroline Fische vil dele sine erfaringer fra en omstillingsprosess hos en profilert norsk arbeidsgiver hvor kompetanse ble satt i sentrum for prosessen.

​Caroline har over 15 års erfaring som leder og konsulent innen HR, og som leder for forskning og utvikling i Dossier.

Mer informasjon om arrangementet

Denne artikkelen er skrevet av Dossier som er kunde av enerWE AS

Dossier

Dossier Solutions ble etablert i år 2000, og leverer softwareløsninger for kompetanseledelse og medarbeideroppfølging. Dossier leverer løsning for onboarding, medarbeidersamtale, kompetansekartlegging, kompetanseutvikling, målstyring, dokumentasjon, læring m.m. Dessuten har Dossier et unikt fortrinn iht dokumentasjon og historikk på kompetanse og opplæring for blant annet tilsyn og krav.
Annonse
Ads banner