Subsea Valley til OTC 2015

..og du er invitert. For første gang i historien arrangerer Subsea Valley i 2015 en delegasjonsreise med politikere og næringslivs-representanter til Offshore Technology Conference (OTC) i Houston i USA. OTC finner sted fra 4. til 7. mai, og tiltrekker seg et publikum på 90.000 fra hele verden. OTC er det største og viktigste arrangementet i den årlige … Continued

..og du er invitert.

For første gang i historien arrangerer Subsea Valley i 2015 en delegasjonsreise med politikere og næringslivs-representanter til Offshore Technology Conference (OTC) i Houston i USA.

OTC finner sted fra 4. til 7. mai, og tiltrekker seg et publikum på 90.000 fra hele verden. OTC er det største og viktigste arrangementet i den årlige energikalenderen, og en møteplass for global industri, innovasjon og talent.

Initiativet er forankret og støttet av ordførere i Asker, Bærum, Drammen og Kongsberg, samt byrådsledelsen i Oslo som alle skal delta.

Programmet vil bestå av en blanding av formelle og mer uformelle aktiviteter, der delegatene får muligheten til å etablere og pleie kontakt med sine internasjonale kolleger i åpne og produktive miljøer. Det vil bli felles bedriftsbesøk, besøk på messen, frokostmøter med de andre norske delegasjonene og felles sosiale arrangement på kveldstid.

Klikk her om du ønsker å bli en del av Subsea Valley-delegasjonen på OTC 2015.