Ser frem til Subsea Valley

Viktigste møteplass for subsea. Neste uke arrangeres Subsea Valley Conference i Telenor Arena. Konferansen har befestet sin posisjon som Norges viktigste møteplass for subsea-næringen. Vi ser frem til å delta på årets konferanse, sier Henning Nilsen (bildet på mobiltelefon), Salgsingeniør i DEMAnor. Årets konferanseprogram virker veldig spennende, og vi ser også frem til å møte … Continued

Viktigste møteplass for subsea.

Neste uke arrangeres Subsea Valley Conference i Telenor Arena. Konferansen har befestet sin posisjon som Norges viktigste møteplass for subsea-næringen.

Vi ser frem til å delta på årets konferanse, sier Henning Nilsen (bildet på mobiltelefon), Salgsingeniør i DEMAnor. Årets konferanseprogram virker veldig spennende, og vi ser også frem til å møte både kunder og samarbeidspartnere.

Konferansen har hatt en eventyrlig utvikling, fra 16 utstillere og 150 besøkende i 2010 til 155 utstillere og 2500 besøkende i 2013, skriver arrangøren på sine nettsider.

På Subsea Valley Conference neste uke vil både norske og internasjonale foredragsholdere til belyse temaene kompetanse, teknologi og konkurransekraft. I tillegg legger arrangøren opp til nettverksbygging i og sosiale aktiviteter.

Les mer på subseavalley.com.