Ser frem til konferanse

Knytte bekjentskap og kontakter. Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars. Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne. Vi har intervjuet … Continued

Knytte bekjentskap og kontakter.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars.

Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne.

Vi har intervjuet Henning Nilsen (bildet), Salgsingeniør i DEMAnor AS. Han er blant de påmeldte på Energy Communication Conference.

Hva er ditt ansvarsområde på jobb?

Jeg designer, prosjekterer og selger løfteinnretninger, standard og skreddersøm løsninger, automasjon og manuelle anlegg. I tillegg har jeg KAM-ansvar.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg tilbringer mye tid med mine barn, samt sosial omgang med venner.

Hva er din forventning til Energy Communication Conference?

Jeg håper å få lære om nye måter å bedrive kommunikasjon av kompetente og gode foredragsholdere. I tillegg ser jeg frem til å knytte bekjentskap og kontakter.

Du treffer Henning og mange andre på Energy Communication Conference 2014.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE as har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.