Presentasjon hos Innovasjon Norge

enerWE.no er invitert for å dele erfaringer. I dag er omkring 50 deltakere samlet hos PwC i forbindelse med at Innovasjon Norge, Research and Educational Network har invitert til medlemsmøte. I salen sitter blant annet Statoil, iSurvey og flere andre viktige aktører i oljebransjen. enerWE.no er blant de inviterte foredragsholderne. Blant andre foredragsholdere er Hyper, … Continued

enerWE.no er invitert for å dele erfaringer.

I dag er omkring 50 deltakere samlet hos PwC i forbindelse med at Innovasjon Norge, Research and Educational Network har invitert til medlemsmøte. I salen sitter blant annet Statoil, iSurvey og flere andre viktige aktører i oljebransjen.

enerWE.no er blant de inviterte foredragsholderne. Blant andre foredragsholdere er Hyper, WeVideo og Spesifique.

Det er veldig hyggelig å bli invitert til å dele våre erfaringer, forteller Chul Christian Aamodt, Ansvarlig redaktør i enerWE.no. For oss er denne type arenaer viktige, slik at vi hele tiden kan utvikle oss.

For oss er det også viktig å få impulser fra andre areaner enn kun olja. På denne måten kan vi dra synergier på tvers av bransjer.

WeVideo er et selskap som jobber med videoredigering i skyen.

Til vanlig bor jeg i Silicon Valley, men jeg er i Norge i forbindelse med Social Media Days, forteller Jostein Svendsen, CEO i WeVideo. Det er ekstra hyggelig å bli invitert til Innovasjon Norge nå som jeg først er i hjemlandet.

Vi har nylig inngått samarbeid med TV2-sporten, så dere vil se mye til oss i tiden som kommer, forteller Svendsen.